01 iyul / 2016

İSTEHSAL ZAMANI İSTİFADƏ OLUNAN QATQILARIN TƏRKİBİ BARƏDƏ

Son zamanlar Alıcıarı marağlandıran suallardan biri də Dondurma istehsalı zamanı istifadə olunan emulqator və stabilizatorların tərkibi və hazırlanmasında istifadə olunan maddələrdir.

Bu sahədə informasiya azlığı müşahidə olunduğundan “Camal Ltd” şirkəti istifadə etdiyi xammal barədə ətraflı məlumat verməyə hər zaman hazırdır və istifadə etdiyi qatqıların istehsalçısı olan “DuPont Nutrition Biosciences” şirkəti tərəfindən məhsul barədə istehsalçının rəsmi məktubunu sizlərə təgdim edir.

Həmin məktubda, “DuPont Nutrition Biosciences” stabilizasiya sistemlərinin istehsalında heyvan mənşəlli qatqılardan və spirtdən istifadə olunmadığını bildirir. (istifadə olunan maddələr: kamedi, kraxmal, jelatin, süd məsulu, dekstroza, düyü unu).

“DuPont Nutrition Biosciences” şirkətinin istehsalı olan məhsulları “Halal Food Council of Europe” tərəfindən (HALAL) Sertifikatna malikdir.

ƏLAQƏ FORMASI